Nouda!

Nettikurssi jolla opit rakentamaan positiivisesti vahvistaen koirallesi toimivan noudon. Kurssilla opitaan kuinka nouto tehdään käänteisesti ketjuttamalla niin,

Ohjaajasi


Ulla Ruistola
Ulla Ruistola

Kouluttajana toimii pitkänlinjan koiraharrastaja, joka on erityisesti harrastanut spanieleita lintukoirina. Kokemusta on kuitenkin myös muista koirista. Kokemusta on myös runsaasti koetoiminnasta ja kilpailemisesta, joten valmentaminen kokeisiin myös onnistuu.

Spanieleilla metsästäminen ja niiden siihen kouluttaminen on alkanut vuonna 2002. Vuonna 2003 oli ensimmäinen startti spanieleiden metsästyskokeissa (SPME). Tähän päivään mennessä koestartteja on kerääntynyt yli 50 kpl. Tuloksia on kertynyt laajalla skaalalla AVO0 aina VOI1 asti. Koekäyntejä on yhteensä kuudella koiralla. Kokeita on tullut vuosien saatossa järjestettyä vastaavan koetoimitsijan roolissa kymmeniä. Koetoimitsijakortti on ollu vuodesta 2006 asti. Myös taipumuskokeet ja tottelevaisuuskokeet ovat tuttu harrastus.

Takana on myös runsaasti erilaisia kursseja ja koulutuksia niin oman lajin kuin muidenkin parissa. Merkittävimpänä on eläinten kouluttajan ammattitutkintoon tähtäävät kurssi koirakoulu Visiossa. Omia kursseilla on käynyt niin noutajia, seisojia ja spanieleita.

Cockerspanieleita on kasvattanut vuodesta 2001 ja pelkästään käyttölinjaisia vuodesta 2007.

Koulutusmenetelmät perustuvat postiiviseen vahvistamiseen ja hyvään suhteeseen koiran ja ohjaajan välillä. Pakotteiden käyttöä pyrittään välttämään.


Usein kysytyt kysymykset


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Tälle kurssille ei voi ilmoittautua tällä hetkellä!